“Reset your brain, reset your body“

Access Bars

Herken je het gevoel, een overvol hoofd te hebben? Niet meer te weten wat nu voor en achter is? Dan is een Access Bars behandeling wellicht iets voor jou.

Over Access Bars

Een overvol hoofd kun je vergelijken met de harde schijf van je pc of laptop. Heb je teveel programma’s gedownload, niet regelmatig een virusscanner aangezet en/of een schijfopruiming laten lopen en het prullenmand icoontje gehanteerd, dan loopt vroeg of laat het systeem vast. 

Zo gaat het ook in je lichaam. Je hoofd is toch het grote aansturingssysteem van heel wat functies in je lijf. Om te voorkomen, dat ook je lichaam gaat protesteren, allerlei kleinere en hopelijk geen grotere alarmbelletjes gaat afgeven, is het een weldaad om met een Access Bars behandeling weer ruimte te maken in je hoofd.  

Door het zachtjes aanraken van 32 specifieke punten in verschillende combinaties breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Je drukt als het ware op de reset knop om je harde schijf op te schonen. 

Een Access Bars behandeling kan verlichting geven bij:

  • Stress
  • Angst
  • Depressie
  • Burn-out
  • Onzekerheid
  • Slapeloosheid
  • Concentratiegebrek
  • en nog zoveel meer

Gun je zelf weer wat meer rust en vooral ruimte in je hoofd en daarmee dus ook in je lichaam of heb je nog vragen? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Wat cliënten vertellen

Deze behandeling kwam op m’n pad toen ik behoorlijk veel in m’n hoofd zat en emotioneel veel te verwerken had. Het voelde alsof ik een zak cement bovenop m’n hoofd meedroeg terwijl ik super veel moest doen. Ik was na ongeveer 2 minuten in slaap gevallen naar mijn idee en werd een tijdje later wakker.

Terwijl ik ontwaakte voelde ik dat de last als mist in zonneschijn verdampte. De zak cement was weg en ik voelde me geregenereerd en kon verlicht verder met mijn drukke leven. Nadenken en relativeren ging een stuk soepeler en ik heb best lang na de Acces Bars behandeling nog flink in m’n kracht gestaan. In die zin heb ik de behandeling zowel als heel subtiel alsook als heel effectief ervaren. 

Het is weer behoorlijk druk aan het worden met werken en verbouwen dus ik denk dat ik binnenkort weer eens ga?

Jonah

Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan


Berg en Balans gaat verantwoord met jouw gegevens om. Een formulierinzendig betekent dat je akkoord gaat met de privacyverklaring.