“Een worden met jezelf, in verbinding met de ander“

- Hans de Waard

Body Mind Release

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit noemen we ballast en dit is waar Body Mind Release over gaat. 

In een traject van 6-8 weken van minimaal 7 sessies gaan we samen aan de slag en leer je hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Tarief

Body Mind Release Traject € 675,- incl. btw.

* Online en/of in de praktijk. 7 Sessies incl. telefonische ondersteuning indien wenselijk tijdens traject. 

Access Bars

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Tarieven

Volwassenen 60 min/75 min € 65,- / €80,- incl. btw.
Kinderen 20 – 30 min €30,- incl. btw.

Frequentietherapie

Bio-resonantie, ook wel frequentietherapie genoemd, vormt een speciaal onderdeel van Bergenbalans Levensreis Coaching & Therapie

Vergroot je vitaliteit en activeer je energiereservoirs met behulp van frequentietherapie 

Deze frequenties kunnen ingezet worden  voor de behandeling van pijn bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, evenals voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en gerelateerde slaapstoornissen. 

Graag informeren we je over alle mogelijkheden en laten je vrijblijvend ervaren wat frequentietherapie voor jou kan betekenen. 

Tarieven

Frequentiescan op afstand met sturen van max 5 frequentiegroepen € 25,- incl. btw
Aurascan met sturen van frequenties €35,- incl. btw
Coaching frequentietherapie €45,- incl. btw

Frequenties met microstroompjes

Frequentie scan in de praktijk met behandeling van frequenties met microstroompjes 60-90 min €65,- incl. btw