“Drop the (old) story, start writing a new one“

Body Mind Release

Body Mind Release (BMR) is een breed inzetbare en heel pragmatische methode die je helpt gericht en zelfstandig de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken.

 

Een mooie definitie, zul je wellicht denken, maar dit roept alleen maar meer vragen op. Wat is de innerlijke oorzaak? Welke levensklachten worden bedoeld? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan, dan vertel ik je alles over deze bijzondere reis. Uiteraard vind je ook op de website van Body Mind Release al heel veel informatie.

Body Mind Release Nederland is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie.

Over body Mind Release

Binnen de BMR methode wordt de innerlijke oorzaak omschreven als alle ballast die je tot op heden in een metaforische rugzak met je mee neemt en nog niet echt bewust van bent. Deze ballast omvat je beperkende gevoelens en overtuigingen, angsten en programmeringen die je gaandeweg jouw leven(s) hebt verzameld. Deze zijn veelal gekoppeld aan vervelende gebeurtenissen
of heb je simpelweg overgenomen van anderen.

Deze ballast bepaalt wel even voor 95% hoe jij voelt, denkt, handelt en reageert en wie en wat jij aantrekt en ervaart in je leven. Dit laatste geeft ook mooi weer hoe kwantum fysica in begrijpelijke taal uitgelegd kan worden: Uiteindelijk zie je en ervaar je alleen datgene, wat met jou (lees: jouw energieveld ) resoneert en dus ook de daarbij horende beperkende gevoelens en overtuigingen. Dat kleurt de bril waarmee je naar jezelf kijkt, naar de ander en naar het leven.

Hoe mooi is het dan, als je tijdens het BMR traject elke week, stap voor stap niet alleen deze ballast gaat loslaten maar tevens ook weer je rugzakje te vullen met positieve gevoelens en oude belemmerende programma’s leert te herprogrammering naar positieve levensprogramma’s?

De impact die bestaande levensklachten zoals stress-spanning-vermoeidheid-piekeren-onverwerkte trauma’s-somberheid-burn-out en afhankelijkheidsgevoelens bij je teweeg gebracht hebben, wordt al tijdens het proces als beduidend minder ervaren. Ben je er aan toe om met een verfrissende nieuwe blik door je bril te gaan kijken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan, dan vertel  ik je alles over deze bijzondere reis.

Drop the (old) story, start writing a new one.

Wat cliënten vertellen

Na drie intense maanden met ups en downs en zon en regen hebben we samen met mijn buddy Jet  het Body Mind Release traject afgerond. In het begin was het even wennen, tweemaal – daags oefenen (mediteren). Het integreren van de oefeningen (meditatie) in mijn dagelijks leven ging langzaam maar zeker een energie gevend patroon te weeg brengen. Het werden ook momenten van rust in mijn dagelijks leven. 

 

Negatieve gevoelens en overtuigingen werden stap voor stap losgelaten en daarvoor in de plaats, haalde ik positieve gevoelens terug zoals: zelfacceptatie, zelfvertrouwen, zelfliefde, innerlijke rust en vrede en nog veel meer, waar ik heel dankbaar voor ben. En ja, dat voelt goed! 

 

Het leven is voor eenieder anders, iedereen heeft een andere kleur bril en een andere kijk naar het leven. Zie jij iets als moeilijkheid of maak jij je bril schoon, zodat jij de mogelijkheid er in kunt zien? 

Wanneer jij, net als ik, beslist om dit traject zelf mee te maken, begrijp jij ook wat ik hiermee bedoel.  

 

Ik zie moeilijkheden als mogelijkheden tot innerlijke groei. Dat houdt niet in, dat ik nooit meer verdriet of frustratie enz. voel in mijn leven. Het leven is met zon en regen, met de BMR methode ben ik bewuster geworden van mijn beperkende gevoelens en overtuigingen. Ik laat los wat mij niet meer dient en haal de positieve gevoelens en overtuigingen weer terug, die mij vooruit helpen in mijn leven. Zo kan ik met een schone bril naar het leven kijken.  

 

De oefeningen die ik geleerd heb, blijf ik in mijn dagelijks leven toepassen. Voor mij is dit een “way of life” geworden.

Jet, jij bent een luisterend oor en hebt mij begeleid in de BMR methode en stond en staat altijd voor mij klaar. Ik ben dankbaar dat ik je mocht leren kennen en dat jij mijn buddy was en bent.

Christina

Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan


Berg en Balans gaat verantwoord met jouw gegevens om. Een formulierinzendig betekent dat je akkoord gaat met de privacyverklaring.