“Everything is energy and that's all there is to it“

~Albert Einstein

Frequentietherapie

Vanaf 1992 ben ik me als toenmalige verpleegkundige gaan interesseren in een aanvullende benadering van zorg en welzijn. Een ernstig zieke jongste zoon, die maar niet wilde opknappen was hiertoe de aanleiding. 

Ik ben de kinderarts voor de rest van mijn leven dankbaar, dat zij mij attendeerde op het feit dat er meerdere wegen naar Rome leiden. 

Vele opleidingen, cursussen en workshops later deed Frequentietherapie in maart 2020 zijn intrede in huize Eisank. In dit kleine bio-resonantie apparaatje van 5 x 5 cm  komen wetenschap, natuur en spiritualiteit samen. Tevens vond ik hierin de databank van menige opleiding, cursus en workshop en vielen meerdere puzzelstukjes op hun plek. 

Alles is energie

Om frequentietherapie goed uit te kunnen leggen en waarom dit harmoniserend en ondersteunend zijn werk kan doen in zowel het informatieveld als ook in de omgeving van de cel, is enige uitleg wel aan de orde. 

Via deze link nodig ik je van harte uit om een interactieve presentatie te bekijken ( 5 min. )waarin al heel wat vragen beantwoord zullen worden.

Quantum sensor

Via de quantum-sensor in het bio-resonantie apparaatje is het mogelijk om de frequenties te meten in het fysieke, emotionele, mentale en energetisch lichaam. Op celniveau wordt gemeten hoe het gesteld is met het spanningsverschil tussen de binnenkant van de cel en de tussenruimte van de cel. Dit bepaalt in hoeverre de poortjes in de celwand optimaal kunnen functioneren, zodat de opname van bouwstoffen en de afgifte van afvalstoffen in harmonie verloopt. 

Dit verklaart in een notendop hoe de cellen functioneren en dus ook hoe de cellen minder goed kunnen functioneren, als door verschillende oorzaken er een disharmonie is ontstaan in het openen en sluiten van deze poortjes. 

Graag laat ik je in de praktijk ervaren wat frequentietherapie voor jou kan betekenen. Maar ook op afstand is het mogelijk om de benefits van frequentietherapie te ervaren. 

Hier vind je nog meer info en uitleg over de verschillende programma’s van dit unieke bio-resonantie apparaat.

Frequentietherapie en coaching

De meeste sleutels tot levensvragen liggen in jezelf opgeslagen. Maar soms kun je er zelf even niet bij en is het fijn om op je ingeslagen pad wat steun en hulp te krijgen, bij het herkennen en aan het licht brengen van deze sleutels. Om deze dan uiteindelijk ook ten volle te kunnen benutten. 

Ervaar je de behoefte om: 

  • De boel weer op gang te krijgen als je vastzit
  • Blinde vlekken in je waarneming te (h)erkennen
  • Aspecten in je persoonlijkheid te ontdekken die je blokkeren en waarvan je je niet bewust bent
  • Een helderder kijk te krijgen op zaken
  • Beslissingen te nemen en veranderingen in gang te zetten

Dan vertel ik je ook hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

Wat cliënten vertellen

Wat een verademing om ondersteuning te vinden in de praktijk van Jet Eisank. Tijdens mijn behandelingen voor terminaal kanker raakte ik mezelf kwijt. Kon niet meer voelen en vertrouwen op mijn eigen lijf maar werd geleefd door de medische wereld, alle chemo afspraken en behandelingen. Jet heeft mij o.a. met behulp van frequenties geholpen om mijn klachten te verminderen, weer te kunnen voelen en vertrouwen op mijn lijf. Hierdoor kan ik beter beslissingen maken die voor mij belangrijk zijn, goed voelen en niet klakkeloos meegaan in de medische molen. 

Dank Jet voor je enorme betrokkenheid, je empathisch vermogen. Je kundigheid om goed te luisteren, verbindingen te leggen, respectvol te blijven checken en afstemmen of jouw hulp, tips en adviezen passend bij mijn vraag zijn. Het altijd weer vinden van de juiste intentie naar aanleiding van mijn soms onsamenhangende verhaal. Dat is zo helpend!  Je ondersteunende appjes, duimpjes slepen mij door moeilijke periodes. 

Wat fijn is het voor mij gebruik te maken van de mogelijkheid van de telefonische consulten, met de frequenties die ik zelf via de app, op tijden die mij uitkomen, als ik ze nodig heb, thuis kan gebruiken. De frequenties die je mij stuurt ter ondersteuning, maken dat ik ook emotioneel en in mijn persoonlijke ontwikkeling stappen kan maken. 

Thema’s in mijn ondersteunende frequenties, geven zoveel aanknopingspunten om mijn eigen valkuilen, leermomenten aan te pakken. Weer zelf in mijn eigen kracht komen met behulp van jouw luisterend oor en op mij persoonlijk afgestemde frequenties. 

Angeline

Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan


Berg en Balans gaat verantwoord met jouw gegevens om. Een formulierinzendig betekent dat je akkoord gaat met de privacyverklaring.