“Let’s create a ripple!“

Over Ons

Wij kunnen ons voorstellen, dat je bij het samen op reis gaan wel even wilt checken, wie dan die medereizigers wel niet zijn.

Wij zijn Robert & Jet, al dik 30 jaar getrouwd, trotse (groot)ouders van 2 zonen en 3 kleinkinderen. We kunnen intens genieten van een full house, in de Limburgse heuvels of de Oostenrijkse bergen. Met de gezinnen van onze kinderen, familie en vrienden, waar dan op onze eigen authentieke wijze voor gezorgd wordt. Met oprechte aandacht, een luisterend oor, een helpende hand.

 

We hebben zelf mogen ervaren, wat het wil zeggen om in een leven vol onbalans, alsnog de balans te vinden. 2 fikse ongevallen zetten ons leven op zijn kop. En gaven het originele gedachtengoed van Bergenbalans een 180 graden wending. Op onze zoektocht naar het beklimmen van onze eigen innerlijke bergen en het tegelijkertijd ondersteunen van ons zelf-genezend vermogen, kwamen Acces Bars, Body Mind Release en Frequentie-therapie op ons pad. Mooie tools, die ertoe hebben bijgedragen dat we van een gevoel van OVERLEVEN, de overstap hebben weten te maken naar LEVEN. En dat gunnen we jou ook.

 

Met name in deze uitdagende tijd, waarin we nu leven is het zo van belang om goed in je energie te zitten, op elk denkbaar niveau; Fysiek, emotioneel en mentaal in je kracht te staan. Jezelf dan op de eerste plaats zetten is een absolute must. Want alleen dan kun je er ook voor een ander zijn. Als je Balans in jezelf creëert, kun je ook Balans in je omgeving creëren. En visa versa. So, let’s create a ripple!

 

De “C” – perikelen maken het inplannen van reizen naar de bergen wat moeizamer. Vol vertrouwen, dat ook daar in de toekomst wellicht weer oplossingen voor op ons pad komen, laten we dit voor nu even voor wat het is.

 

Maar de innerlijke reis naar de bergen kan niemand je afnemen. De begeleiding en behandelingen hebben ook volledig online al mooie resultaten mogen bewerkstelligen. Samen kijken naar de mogelijkheden, jij bepaalt de route.

Inhoud van jouw reiskoffer

  • Commitment
  • Enthousiasme
  • Verantwoordelijkheid
  • Drive
  • Aanvaarden dat ALLES energie is
  • Bereidheid om te denken en voelen in mogelijkheden

Eindbestemming

On top of the mountain!